Monday, 21 January 2013

Ni Favorite cartoon sii Sayang

  
 

Holaa ! Sii Sayang kata dekat aku tadi , dia suka tengok dua mendee ne ! Erkk ?? Eee, tak padan dengan umur larh youu ne ! Yang pasal minat tengok benda ne aku tak kesah . Cuma satu hal jea , dia kata dia suka tengok Jumbo , yang warna pink pulak tuh !!!

Terus mata aku TERbeliak sangat baca JUMBO tuh ! Sebab dia selalu gelar aku sii Jumboo . Eee ! Jahatnya . Huhuhu . -,- JUMBO sangat kah aku ne ? Ish ! Malas aku . [ TENGOK !! Sambil aku menaip , muncung pulak mulut aku ! ] Tapi , sokey la . At least JUMBO yang kat sini ne sayang you . Kan kan kannn .! ngee .

Dah baca? Best? Like lewrr~

No comments: