Wednesday, 20 February 2013

Kemarin~

  


Haii ~ Saya datang lagi . Heheh . Sekarang ada topic baik punyer before berukkben ne meninggalkan abunya .
 
Ne kesah kemarin, Ne kesah kami semuaa !! *ngee* . Kemarin , Tamu's day . So , itu kiranya jadi hari lepaking for every week .  So, yesterday aku, my bey, oche, para, amer and sapik jejalan larh .Mengukur jalan . Biasa la kalau suda menganggur . Bukannya p sekolah sangat pun , kecuali sii sapikk la mungkin yang p sekolah .

Aku dengan paraa on-the-way dari rumah jam 3 . So , tak lama lepas tuh kami sampai larh dekat KFC . Wahh gituw . Heheh . Time tuh kitorang mo tunggu oche and others . Tapi malang nya semua lambat . Setengah jam dan hampir sejam kami menunggu baru sii oche sampai . Tapi yang lain belum . Then , Kami gerak larh terus p tamu kejap .Tuh pun mo shortcut p Summer Ice . Mo minum minum kunun sambil menunggu . 

Sambil tunggu tunggu , tetiba amer msg para .Tanya kitorang kat mana . So , kami bagitau larh . Tak lama lepas tuh , amer and sapik pun sampai kat summer . Kami minum + tunggu my bey . My bey baru bangun . Mo dekat jam 4 setengah sudah dia bangun kemarin . Lepas habis minum , kami gerak p MK . Okke ? Saya gelar kedai kuriakuria . Heeheh . 

Masa perjalanan , my bey msg aku . Dia tanya kami kat mana sudah . So , i jawab la kedai MK tuh . Pun tak lama lepas tuh , aku tanya la dia kat mana suda , them dia kata dekat sebelah . Ngam2 kami keluar , terus aku tengok kedai sebelah . Aku tak tengok pun sebenarnya . Aku just lalu and tak berpaling . hahah ! dengar suara ja . tapi tak pasti suara siapa . 

Then , aku buat buat bodoh lagi . Aku msg balik my bey tuh , tanya dia dekat mana . Terus dia kasi keluar kepala nya dari kedai tuh . Oke ? Yesterday is my first time jumpa dengan dia after cuti yang sangat panjang ne . And aku happy . hehe

Lepas tuh , kami g KFC la . Mo makan . Semua kelaparan sudah ne . Jadi , kami masuk la kepsii tuh . Kami order apa yang patut . Aku dengan oche lari naik . Kunun nya mo amek tempat . Tapi sebetulnya , tanak angkat pun makanan tuh . Memandangkan ada 3 urang jejaka bersama , jadi suruh dorang lah yang tolong angkatkan. 

Sebelum naik tangga , aku sempat signal sapikk . Suruh durang angkat dulang . Yaka ? ahah . Antaman . ! Lepas tuh , surang surang lelaki tuh naik . Hahahah ! Baik punyer . Lepas dah selesai , kami makan larh . Tapi semua tak lancar makan . Kacau orang makan seja taw~ HUhh ! Alamat la ayam tuh dengar kami berceloteh . Hahaha ! Lepas tuh ,makan punya makan . Dan habis .

Lepas makan , kami keluar la . Then p tamu lagi balik . Ntah apa juga di buat . Merayau seja . HAHAHA ! Dari hujung ke hujung di ronda . Ntah apa juga yang di dapat . Paling paling pun sengsara seja orang yang lalu lalang tuh . Malar kena sakaap~  Siaann~ 

Masa otw keluar dari tempat yang sesak tuh , ada pulak mamat ne ttba haii sial la ! Dia cakap bukan2 pulak dengan aku . nasib la aku baik . malas oke mo cari pasal . Tahan hari jea la . Masa dah menunjukkan kan 6.10pm . Then i called my sista and ask where is she . So, dah dapat confirmation , aku minta izin pulang dekat kawankawan aku . Tapi aku geramm sikit , aku tak da peluang pun bcakap2 dengan my bey . kecewa~~~~

The end ; penat menaip . kejar masa sampai jam 8.57pm..

Dah baca? Best? Like lewrr~

No comments: