Sunday, 9 February 2014

Come Back With PBS

Assalamualaikum. Haii followers. Lama sudah ne tidak update blog. So so sorry! Busy dengan tanggungjawab, busy arrange organisasi, busy study, busy exam, busy lagii busy dengan bendalaa ne, PENTAKSIRAN BERASASKAN SEKOLAH.

Aihh! Ntah macam manalahh benda ne boleh wujud. TIDAK! Kesanggupanku untuk memula dan menyelesaikannya amat menyedihkan. Buat la apa sekali pun, kalau dah hilang minat, apa benda yang di buat pun ndakkan menjadi. Why??

Tahap kemalasan ku ne makin lama makin menggunung. Dengan keadaan yang sekarang, yang sibuk memikirkan banyak benda. Humm, alamatnya apa pun ndak siap la ne. Aku dah rasa sampai mau tarik diri dari form 6 ne. Aku dah malas mau teruskan. Tapi memandangkan perjuangan aku dah lebihh dari separuh, dengan ketidakrelaanhatinya aku terpaksa juga tuk meneruskan perjuangan yang ndak sudah ne.

Tunggu modul PBS yang terbaik jatuh dari langit seja la kalau macam ne. Aku pun suda teda kekuatan mau buat benda tuh semuaa. Oh PBS! Berakhirlah, please? Janganlah buat kami macam ne.

Now, mood dah teda. Malam nanti jea la aku sambung buat PBS tuh. Ehh bukan nak sambung pun, baru nak mula taip ' Assalamualaikum' dekat dalam modul tuh.

Berakhir dengan kekecewaan.......................................................................
Dah baca? Best? Like lewrr~

No comments: