Saturday, 4 October 2014

Aku Rindu..

Haii. Assalamualaikum! Hari ini mahu aktif balik lah membelogkan diri. See the title? Ya aku rindu. Rinduu sangattt...... crying1 onion head

Tengok nii! 
Gambar After Amali Sains Sukan Last Year.

Yang ni baa aku rindu betul tuh. INI LA ITU!! Kalau dulu, 21 orang dalam kelas. Lepas tuh, kurang satu, kurang satu, kurang lagi satu. Sekarang tinggal 17 orang lagi dalam kelas. Huh!! depressed2 onion head Kelas tadika lagi ramai kali!

Tengok dalm pict tuh, semua nampak bersatu kan walaupun ada masalah. Tapi? Hebat baa ni kami semua. Apa-2 pun kami boleh handle walau pun penat.

Tapi sekarang? SEBALIKNYA. Rasa kecewa masih bersisa di hati. Apa-2 pun, sekarang semua kejar matlamat sendiri. Tidak apalah, kalau keputusan yang lain tuh untuk memulaukan hati ini, never mind. Life must go on
falling asleep onion head

Dah baca? Best? Like lewrr~

No comments: