Thursday, 2 October 2014

Humpp~ Tersakiti..

Hai! Again. Sebagai seorang manusia, aku juga punya rasa, masih punya perasaan. Sakitnya hati bila orang yang kita percaya dan orang yang kita rapat buat biadap dengan kita. Walaupun cuma benda kecil saja, tetap menyakitkan hati, kan? 

Entahlah. Ada kawan macam tiada. Yang dorang tahu cuma happy dengan boyfriend, tapi tidak pernah fikir pasal kawan sendiri. Sangatlah terasa hati ini. Cara bercakap pun bukan macam dulu dah. Sekarang dengan sang kekasih, manja tahap  bila dengan kawan sendiri perangai tuh macam . Mau sangat hati ni teriak, tapi buat apa? Berbaloikah dengan perasaan sakit hati aku ni? Aku pun tidak pasti dan kurang mengerti. Kau dah kenal aku lama, tapi kau belakangkan aku bila kau dah bahagia!!

Tapi tidak apalah. One days, soon or later, you'll face the same for what have you done to me. Walau macam mana pun, suatu hari nanti aku pasti, kau tetap akan cari aku sebagai kawan, and masa tuh baru kau tau apa erti PERSAHABTAN itu kan.

Hope, bila hati kau dah pulih, kau kenanglah kenangan kita sama-sama tuh aa. Harap-haraplah rasa tersakiti aku ni tidak berpanjangan and harap-harap kita jadi macam dulu lagi.


Dah baca? Best? Like lewrr~

No comments: